OVER ONS  
  PLEISTERWERKEN  
  ONZE TROEVEN  
  OOG VOOR DETAIL  
  PORTFOLIO  
  CONTACT  
     
 

OOG VOOR DETAIL

 

MUREN EN PLAFONDS

   
 

Voor de opmaak van een offerte wordt de meetstaat of het plan als leidraad gebruikt.
Er wordt gewerkt met de producten van het gamma “Knauf” - dewelke de referentie zijn in de sector- : stucprimer ( als voorbehandeling van een sterk absorberende ondergrond), betocontact (als voorbehandeling van gladde ondergrond), MP 75 voor de bepleistering, finish nr. 2 voor de afwerking, cementbepleistering (UP 210) als ondergrond voor betegeling, …

   

DAKSPANTEN

   
 

De afwerking van de schuine dakkanten wordt - naargelang de vraag van de klant - afgewerkt en bepleisterd met gyplatplaten of stucanet, geplaatst op een houten roostering.

Stucanet is een draadpaneel dat bestaat uit gelast gaas van verzinkte staaldraden met daartussen een geperforeerd, vochtabsorberend karton. De perforaties laten toe dat de eerste laag zich vasthecht rond de staaldraden. De tweede laag dient voor de afwerking van het pleisterwerk.

   

AFWERKINGEN

   
 

Er wordt gewerkt met hoekijzers, pleisterstoppen en voor de perfecte afwerking van uw vensters en deuren wordt er gebruik gemaakt van Riho-profielen (raamlatten uit pvc).

De “koude” bruggen tussen ramen en/of deuren worden weggewerkt door het vooraf plaatsen van isolatie- en gyplatplaten, die nadien bezet worden met pleister (MP 75).

Wanneer op bepaalde plaatsen 2 verschilende materialen raken ( vb. raaklijnen tussen stenen en houten muren en plafonds, raaklijnen tussen betonnen balken en muren en plafonds, plafonds met voorgespannen welfsels, de voegen tussen gladde betonblokken of -welfsels, …) dan kan het zijn dat deze scheuren. Om dit te voorkomen wordt er gebruik gemaakt van gitex (een soort net) dat ingepleisterd wordt en scheurvorming tegengaat.

 


 
 
  ALJICO bvba pleisterwerken
Dwarsstraat 63
9470 Denderleeuw
G : 0485 32 77 50
E : info@aljico.be
W : www.aljico.be
webdesign by ICTdesign  
 

Home E-mail Sitemap