OVER ONS  
  PLEISTERWERKEN  
  ONZE TROEVEN  
  OOG VOOR DETAIL  
  PORTFOLIO  
  CONTACT  
     
 

OVER ONS

 
 

Aljico bvba Pleisterwerken is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in binnenbepleistering met een uitgebreid aanbod van renovatie tot nieuwbouw, van woning tot appartement, van kelder tot zolder, …
 
Als vroeger personeelslid van een stukadoorsbedrijf besloot Jimmy Van den Winkel een eigen zaak op te richten als zelfstandig stukadoor.

Jimmy heeft als streefdoel vakkundig, professioneel en proper werk af te leveren, met een durf op vooruitzien, zichzelf steeds bij te scholen en in vraag te blijven stellen.   

Een groeiend klantenbestand, het manueel uitvoeren van werken – al dan niet in onderaanneming – brengt ons tot de huidige referentielijst.

Renovatieprojecten, waar vaak specifiek problemen de kop opsteken, beschouwen wij telkens opnieuw als een boeiende uitdaging.

Vanzelfsprekend wordt ook de afwerking van uw nieuwbouw met kennis van zake ter harte genomen.

Waar vaak specifieke problemen de kop op steken, beschouwen wij deze telkens opnieuw als een boeiende uitdaging.
Met een goede voorbereiding, de juiste keuze van technieken en materialen en de vakkundige toepassing en verwerking ervan wordt uw woning stap voor stap “aangekleed”.

De methodische en verzorgde aanpak van de zaakvoerder, Jimmy Van den Winkel, zorgde op korte tijd voor een sterke reputatie in de Oostvlaamse regio!

Het nakomen van gemaakte afspraken – in elk opzicht ervan – is dé basis voor een optimale en correcte  samenwerking.

Door een goede planning en een flexibele inzet kunt u er op rekenen dat de pleisterwerken snel, correct en op tijd gebeuren.

U bent ongetwijfeld ook op zoek naar een stukadoor die perfecte kwaliteit levert tegen een competitieve en onklopbare prijs?

Met meer dan 15 jaar ervaring staan wij garant voor een onberispelijke, manuele uitvoering van de pleisterwerken op uw werf.

Communicatie met onze klanten is net zo belangrijk als het uitvoeren van de werken zelf.
Ons motto luidt dan ook : “ we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!”

Geïnteresseerd?

Surf alvast eens door onze site voor een verdere kennismaking of neem vrijblijvend contact op voor een gratis prijsofferte!

 
 
  ALJICO bvba pleisterwerken
Dwarsstraat 63
9470 Denderleeuw
G : 0485 32 77 50
E : info@aljico.be
W : www.aljico.be
webdesign by ICTdesign  
 

Home E-mail Sitemap