OVER ONS  
  PLEISTERWERKEN  
  ONZE TROEVEN  
  OOG VOOR DETAIL  
  PORTFOLIO  
  CONTACT  
     
 

PLEISTERWERKEN

 
 

Pleisterwerken zorgen voor de overgang van een ruwbouw naar een afgewerkt huis en bepalen in grote mate mee de waarde en afwerkingskwaliteit van uw woning. Eénmaal de stukadoor is langs geweest en zijn werk heeft uitgevoerd, is uw woning voorzien van mooie gladde en egale muren en plafonds en zijn de bedradingen, leidingen en bevestigingspunten verborgen in uw wanden.

Het is dan ook een essentieel onderdeel in het bouw- en afwerkingsproces van uw huis, dat u best door een ervaren vakman laat uitvoeren!


Vooraleer we gaan bepleisteren, wordt er een grondeerlaag aangebracht, om zo een betere hechting te bekomen. De pleister wordt manueel aangebracht. Met uiterste precisie wordt deze laag afgestreken, zodat de muren en plafonds egaal zijn.

Uiteraard worden gegalvaniseerde hoekprofielen en pleisterstoppen gebruikt, daar waar nodig blijkt. Alles wordt nauwkeurig afgewerkt en gepolierd.


Uw muren en plafonds staan “verfklaar”.
Een goede verfafwerking is helemaal afhankelijk van de kwaliteit van het pleisterwerk eronder. Daarom besteden wij uiterste zorg aan uw pleisterwerken: bijwerken, glad afwerken, beschadigingen wegwerken, … het hoort er allemaal bij.

Hoe vaak gebeurt het niet dat een betegeling helemaal niet tot zijn recht kwam, omdat de onderliggende bezettingslaag onvoldoende adequaat uitgevoerd werd en daardoor het totale concept mislukte of onvoldoende bevredigend was?

Aljico bvba helpt u deze problemen te voorkomen!

Elke werf wordt bij voltooiing opgeruimd en ordelijk achtergelaten, zodat de klanten ons werk op een goede manier kunnen bekijken.

Onze taak bestaat eruit uw verwachtingen om te zetten in werkelijkheid.

Wij doen al het mogelijke om u en zo goed mogelijke prijs/kwaliteit-service aan te bieden, wat leidt tot een tevreden klant. Onze realisaties zijn hiervan getuige.

Alle bezettingswerken worden uitgevoerd door de zaakvoerder, een ervaren professional (wat een noodzakelijk is voor een geslaagd resultaat!), die waakt over de geleverde kwaliteit.  

 
 
  ALJICO bvba pleisterwerken
Dwarsstraat 63
9470 Denderleeuw
G : 0485 32 77 50
E : info@aljico.be
W : www.aljico.be
webdesign by ICTdesign  
 

Home E-mail Sitemap