OVER ONS  
  PLEISTERWERKEN  
  ONZE TROEVEN  
  OOG VOOR DETAIL  
  PORTFOLIO  
  CONTACT  
     
 

PORTFOLIO

 
 

Referentielijst en uitgebreid portfolio op aanvraag.

 
 

Stucanet plaatsen

Uitwerken van dakvenster, schuine dakkant, … naargelang de vraag van de klant. De stucanet (een draadpaneel dat bestaat uit gelast gaas van verzinkte staaldraden met daartussen een geperforeerd, vochtabsorberend karton) wordt op een houten roostering geplaatst en in 2 lagen bepleisterd. De perforaties laten toe dat de eerste laag zich vasthecht rond de staaldraden (“braiseren”). De tweede laag dient voor de afwerking van het pleisterwerk. Uiteraard wordt alles steeds gepolierd met een speciale afwerkingspleister voor een nog beter en mooier resultaat.

   
 
 

Uitwerken bogen, ramen, werfopkuis, …  het hoort er allemaal bij

Door gebruik te maken van hoekijzers, pleisterstoppen, Rihoprofielen, gitex, styrofaam- en gyplatplaten, … en dit te bezetten met pleister (MP 75), kunnen wij voor een perfecte afwerking van uw woning zorgen. Elke werf wordt bij voltooiing opgeruimd en ordelijk achtergelaten. Het uitwerken van bogen, hoeken, dakterassen, vensters, dakkapellen, … alles kan naargelang de vraag en wens van de klant. Uw verwachtingen worden uiteindelijk in werkelijkheid omgezet, wat leidt tot een tevreden klant. Onze realisaties zijn hiervan getuige.

   
 
 

Plafond pleisteren in actie

Pleisterwerken zorgen voor de overgang van een ruwbouw naar een afgewerkt huis en bepalen in grote mate mee de waarde en afwerkingskwaliteit van uw woning. Hier ziet u hoe Jimmy alles zelf en manueel uitvoert, wat noodzakelijk is voor een geslaagd resultaat.

   
 
 

Uitwerken haarden, scheidingsmuren, …

Uitwerken van een inbouwcassette, scheidingsmuren – al dan niet met extra hoeken en kanten, scheidingsmuren in een open keuken, …
Eénmaal de stukadoor is langs geweest en zijn werk heeft uitgevoerd, is uw woning voorzien van mooie gladde en egale muren en plafonds en zijn de bedradingen, leidingen en bevestigingspunten verborgen in uw wanden.

   
 
 

Nieuwbouw

Waar vaak specifieke problemen de kop op steken, beschouwen wij deze telkens opnieuw als een boeiende uitdaging. Met een goede voorbereiding, de juiste keuze van technieken en materialen en de vakkundige toepassing en verwerking ervan wordt uw woning stap voor stap “aangekleed”.
Wij maken van uw werf een schilderklare woning.

   
 
 

Uitwerken traphal

Hoe hoog, laag, recht, krom, gedraaid, … uw trap en/of traphal ook is, de pleister wordt manueel aangebracht. Deze laag wordt met uiterste precisie afgestreken, zodat alles egaal is, uiteraard worden gegalvaniseerde hoekprofielen en pleisterstoppen gebruikt, daar waar nodig blijkt en uiteindelijk wordt alles nauwkeurig afgewerkt en gepolierd. Uw muren en plafonds staan “verfklaar”.

   
 
 
 
 
  ALJICO bvba pleisterwerken
Dwarsstraat 63
9470 Denderleeuw
G : 0485 32 77 50
E : info@aljico.be
W : www.aljico.be
webdesign by ICTdesign  
 

Home E-mail Sitemap